Vitaker Hydramax plaukų terapija

Intensyvi Hydramax plaukų puoselėjimo procedūra, atkurianti laikui bėgant prarastas maisto medžiagų atsargas. Ypač intensyviai drėkinančioje formulėje gausu natūralaus rozmarino aliejaus, alavijo ir taukmedžio sviesto, kurie intensyviai maitina plaukus, neleidžia jiems šiauštis ir padaro plaukus ypač žvilgančius ir glotnius. Rezultatai matomi po pirmosios procedūros.
 
Privalumai:
  • Intensyviai maitina ir drėkina plaukus
  • Plaukai tampa paklusnūs ir gražiai krinta
  • Skatinamas plaukų augimas.

 

Hydramax poveikis: produkto tikslas yra atkurti ir puoselėti plaukus, atsižvelgiant į jų būklę. Procedūra turėtų būti atliekama kas 4 savaites.
 
PH: 4,5
 
Kaip veikia priemonė:
 
Hydramax yra išsamių žaliavų ir technologijos tyrimų rezultatas. Priemonės  pavadinimas rodo, kad tai – intensyvi plaukų terapijos priemonė, galinti atkurti plaukų struktūrą, pažeistą dėl cheminių procesų, taršos, saulės poveikio ir prakaitavimo.  Hydramax prasiskverbia giliai į plauką ir veikia iš vidaus. Tai ne tik labai efektyvi priemonė nuo plaukų slinkimo, bet ir gali pagreitinti plaukų augimą net 20%. Hydramax yra gilus poveikio ir greitai atkurianti plaukus. Aktyviųjų ingredientų derinys duoda puikių rezultatų, kuriuos galima pamatyti iškart po pirmojo naudojimo.
 
Kurią plaukų dalį veikia ši priemonė:
Hydramax priemonė veikia plaukų plaukų kutikulę, atkurdama laikui bėgant prarastą vitaminų ir keratino balansą. Nanodalelės prasikverbia į plauko vidų, puoselėja jį ir atkuria jo struktūrą.
 
Pagrindiniai formulės ingredientai:
 
Kanadinė šiušelė: šiame augale yra silicio dioksido, kuris yra svarbus mineralas, dalyvaujantis plaukų formavimo procese. Jis padeda atkurti plaukus, daro juos stipresnius ir skatina jų augimą.
 
Amazonės džiunglėse augančių sacha inchi riešutų aliejus: eterinis aliejus, kuriame gausu omega 3, 6 ir 9 riebiųjų rūgščių; jis giliai įsiskverbia į plaukus, skatina intensyvią plaukų regeneraciją, daro plaukus stipresnius ir suteikia jiems gyvybės.
 
Rozmarinų aliejus: pasižymi, stimuliuojančiu ir kraujagysles plečiančiu poveikiu. Padeda išvalyti galvos odą ir stimuliuoja naujų kraujo ląstelių susidarymą – taip gerinama kraujotaka, plaukai pamaitinami, skatindamas jų augimas.
 
Taukmedžio sviestas: atkuria plauko kutikulę, drėkina, padaro plaukus ir elastingesnius, švelnius ir glotnius, mažiau porėtus, užtikrina išorinio sluoksnio hermetiškumą.
 
Argano aliejus: jame yra riebiųjų rūgščių, taip pat  gausu vitaminų A, D ir E. Natūraliai drėkina plaukus, taip pat padeda kovoti su senėjimu, atkuria plaukų stiebo struktūrą, sukuria apsauginį sluoksnį plaukų kutikulėje ir užkerta kelią dehidratacijai bei šiurkštėjimui.
 
Sericinas: aktyvi nanodalelė, labai gerai sąveikaujanti su plaukų keratinu, stipriai prisitvirtinanti prie jo ir padedanti užpildyti įskilimus ir plyšelius plauko stiebe. Šis komponentas taip pat turi  ir antistatinį efektą – pagerina plaukų išvaizdą, padeda išlaikyti juos lygius, žvilgančius ir paklusnius.
 
Kokiems plaukams tinka?
  • Tinka: sausiems, pažeistiems, dažytiems, trapiems ir jautriems plaukams
  • Taip pat gali būti naudojamas kaip prevencinis atstatymas, suteikiantis plaukams stiprumą ir pilną maitinimą, taip pat užkertantis kelią plaukų slinkimui, lūžinėjimui ir išsišakojusiems galams.
 
Ko tikėtis?
  • Pilnai pamaitinti, itin blizgūs, švelnūs plaukai.
  • Taip pat pagreitina plaukų augimą iki 20%.
  • Rezultatai išlieka apie 2-3 savaites, taigi gali būti atliekamas 1 kartą per mėnesį.

 Sudėtis:

Aqua, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glycerin, Behentrimonium methosulfate, Aloe barbadensis leaf extract, Butyrospermum parki butter, Argania spinosa kemel oil, Silk amino acids, Citric acid, Parfum, Propylene glycol, Plukenetia volubilis seeds oil, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Equisetum anense extract, Centrimonium chloride Behentrimonium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Caprylyl glycol Tocopherol, Hexyl cinammal, Linalol.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *