Tiesūs ir glotnūs plaukai. Priemonės, kurios tikrai veikia.

🤷‍♀️Dauguma moterų kovojame su ta pačia problema-besisiunčiančiais, pasišiaušusiais plaukais. Ir vis ieškome priemonių kurios padarytų stebuklą ir mūsų plaukai taptų glotnūs, švelnūs, tiesūs bet neapsunkę. Nes dauguma priemonių gal ir kažkiek pagelbėja, bet turi ir atvirkštinį poveikį, apsunkina plaukus ir jie dar greičiau riebaluojasi.
💐Tad Susipažinkit ICON BK tiesinantis rinkinys skirtas kasdieniam naudojimui. ‼️Tik noriu priminti, kad tai tik mano subjektyvi nuomonė ir asmeninė patirtis naudojant šias priemones. Taigi mano nuomonė apie šias priemones
✅Jau po pirmo naudojimo pajutau didžiulį skirtumą. Išdžiovinus plaukus jie tapo švelnūs ir tiesūs. Realiai jaučiausi, kaip po kokios saloninės plaukų terapijos. Atrodė lyg turėčiau visai kitus plaukus- sveikus, švelnius, tiesius plaukus, kurie maloniai slysdavo tarp pirštų. Ir ką dar norėčiau paminėti ir kas visai atrodo nerealu, nes su riebios galvos priežiūra šios priemonės visai nieko bendro neturi. Mano galvos oda yra riebi ir turiu kiekvieną dieną plauti galva, nes atsikėlus kitą ryta plaukų šaknys jau būna riebaluotos. Bet šios priemonės kažkaip teigiamai veikia mano galvos odą ir aš galiu išvaikščioti gražiais švariais plaukais net dvi dienas. Šaunu ar ne? Nes man čia tikras atradimas.
✅Tad drąsiai naudokite šias priemones, nes aš joms skiriu stiprų dešimtuką. ⠀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *